26
mei

Project Nickelodeon

De komende weken reis ik voor Nickelodeon met mijn camera jib door heel Nederland om de meercamera-registraties van een nieuw dans programma te voorzien van dynamische shots. Vandaag starten de eerste opnames in Groningen.

1 Comment:

Ben heel erg benieuwd naar de foto’s mijn 2 jongens waren de finalisten in groningen met de groep The Smiley Dancers,helaas zijn we in de finale in nijmegen 2e geworden maar voor ons zijn ze gewoon nummer 1 van Nederland!
Groeten van een trotse vader!

23 juni 2013 at 11:27 Elroy reply
Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact