23
dec

Valhalla Festival

Na de eerste succesvolle en uitverkochte editie, werd op zaterdag 21 december de tweede editie van Valhalla Festival georganiseerd in de zalen van de Amsterdam RAI. Een groot spektakel met veel elektronische muziek, maar ook aan de meest bizarre circusacts, attracties en rariteiten.
CraneShot.nl was tijdens Valhalla Festival aanwezig met de 9.1 meter camera crane en crane-operator voor de opnames van de officiele aftermovie die geproduceerd wordt door Amstel Works. Binnenkort online te zien…

Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact