5
mrt

Carnaval 2014

De afgelopen week heeft CraneShot.nl voor Omroep Brabant en TVLimburg het zuiden van Nederland afgereisd om tal van carnavals evenementen te ondersteunen met craneshots. Het waren in totaal 6 draaidagen met live uitzendingen variërend tussen de 2 en 6 uur. De camera-crane wordt vandaag bier en confetti vrij gemaakt. Vastelaovend zit er helaas weer op voor dit jaar.

Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact