4
apr

Commercial Asics hockey schoenen

Het was fantastisch weer tijdens de opnames van de Asics commercial in Eindhoven.
Op het hoofdveld van Oranje Zwart heb ik met mijn Jimmy Jib Triangle scannercrane topshos mogen maken van de zes internationals die de hoofdrol spelen in deze commercial. Binnenkort te zien op de website van Asics Benelux.

Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact