10
jun

WK in lingerie voor Veronica

Het WK Staat weer voor de deur. Dit is rede voor Veronica om weer een WK in lingerie te organiseren. CraneShot.nl heeft voor de uitzendingen de vliegende shots mogen maken in opdracht van Towel Media. WK lingerie wordt uitgezonden op Veronica tijdens de rust van de wedstrijden van WK 2014 in Brazilië.

Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact