4
jun

Total Nederland corporate video

Vorige week heeft CraneShot.nl zich al mogen inzetten ter ondersteuning van de informatieve promo van Total Nederland. Nu mogen we daar de corporate video aan toevoegen. Voor deze productie zal CraneShot.nl gedurende 5 dagen door heel Nederland crossen om op 11 verschillende locaties Craneshots te maken voor deze videoproductie.

Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact