26
jun

Fanta Play 100 Campagne

Internationaal is er door Fanta een bucketlist samengesteld met allerlei dingen die je gedaan moet hebben vóór je achtiende levensjaar. Deze activiteiten komen samen in een mobiele applicatie die je kunt downloaden in de App-store.
In de Ernsige Zaken studio’s in Amsterdam werden voor deze campagne verschillende pre-rolls geschoten. CraneShot.nl heeft hiervoor de Craneshots mogen maken.
Fanta Play CraneShot.nl

Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact