29
jul

Applus RTD drive safety

Daar stonden we dan om 9.00 uur in de stromende regen en onweer in het Amsterdamse bos. Een Horror scenario zal je denken, maar niet tijdens deze klus. Een gezellig team van professionele en bovenal enthousiaste video makers en acteurs hadden binnen no-time een basis kamp opgezet. En binnen de kortste keren stonden we met z’n alle onder een fijn afdak te schuilen. Mede door de fantastische catering maakten we van deze herfstachtige dag in juli een gezellige aangelegenheid.
Uren gingen voorbij starend naar buienradar. Het zag er naar uit dat het om 13.00 uur precies 1 uur droog zou zijn. En dat werd het…
Dus in de stromende regen de camera-crane opgebouwd om precies om 13.00 uur te beginnen met de opnames. En toen brak ook nog eens de zon door, met een fantastisch plaatje tot gevolg. Met man en macht hebben we naast de craneshots ook de overige shots kunnen draaien.
We waren doorweekt tot op het bot. Maar ik kijk met veel plezier terug op deze klus.
Dat fijne mensen en een goede sfeer de basis ingrediënten zijn van een geslaagde videoproductie is hier meer weer bewezen.
CraneShot.nl jib shot

Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact