13
aug

Timing in Papendrecht

De dijk bij Papendrecht was vandaag het decor voor een promo-video ter ondersteuning van een app lancering in Amerika.
Doel was om met een stralend zonnetje en voorbij varende vrachtschepen een zwenk te maken naar een typisch Nederlands Polderhuisje net achter de dijk. De uitdaging zat hem niet zozeer in de complexiteit van de camerabeweging, maar het was vooral de timing die dit shot tot een succes moest maken. Voer er een schip, dan was de zon weg en liet de zon zich zien dan was de vaarweg leeg. Na ruim 3 uur werd ons geduld beloond en konden we het shot maken zoals we die voor ogen hadden.

Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact