1
dec

Grolsch Brouwersch op Veronica

De afgelopen 7 weken verscheen er op Veronica een nieuw programma genaamd ‘’ Brouwersch’’
Een wedstrijd waarbij teams zelf bier gaan brouwen. Voor deze televisieserie heb ik de craneshots mogen maken. Het was verschrikkelijk slecht weer. Er viel veel regen, maar de gezellige crew hield elkaar op de been.Brouwersch (12 van 12)

Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact