19
okt

48 hours film project Cinekid

CraneShot.nl is ingehuurd voor het produceren van enkele shots voor de 48 uurs film project ‘’De Jonge Detective’’ de opnames vonden plaats op een regenachtige najaarsdag in Rhoon. De korte kinderfilm werd genomineerd voor: Beste montage, Beste sounddesign, Beste muziek, Beste cinematografie. Werd 2de publiekslieveling… en won de Award voor Beste Art Direction!
CraneShot.nl 48 hours film project

Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact