21
dec

The Clash Of The Coverbands

In de 013 in Tilburg heeft CraneShot.nl de dynamische shots mogen verzorgen voor de finale van The Clash Of The Coverbands. De sfeer was gezellig. Met een voor mij iets te gezellig einde. Waarbij de winnaars en ik inclusief crane werden getrakteerd op liters bier.

Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact