2
jan

Unox nieuwjaarsduik

Vroeg uit de veren na een veel te korte nieuwjaarsnacht… Maar daar stonden we dan om 7.00 uur op het strand van Scheveningen. Helaas moest de Jimmy Jib Triangle Super Plus (9.1m) plaats maken voor haar kleinere zusje de Jimmy Jib Triangle Giant (5.7m) vanwege de harde wind aan de kust. Door die harde wind was de gevoelstemperatuur ook nog eens onder het vriespunt geschoten. Gelukkig had ik 3 lagen thermokleding aangetrokken. Respect voor al deze mensen die ook dit jaar weer in slechts alleen een zwembroek of bikini de zee in zijn gegaan.

Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact