15
feb

Carnaval Lichtjesoptocht Omroep Brabant

Schitterende praalwagens, lachende feestvierders en een hoop mensen langs de weg. De lichtjes optocht van Standdaarbuiten was weer indrukwekkend!
Wederom heeft CraneShot.nl de hoogteshots voor haar rekening genomen. Deze uitzending was live te zien op Omroep Brabant. Carnaval CraneShot.nl

Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact