20
mrt

Symponica31 Ahoy Rotterdam

Op 14 en 16 maart was Ahoy Rotterdam het decor voor de eerste versie van Symponica31.
Een bijzonder evenement waarin orkest muziek hand in hand gaat met bekende dance. Veel gastoptredens zoals Candy Dulfer, Sharon Doorson en Jocelyn Brown. Prachtig decor en gave lichteffecten. Dé ingrediënten voor een geslaagde club avond. Ik zeg: ‘’volgend jaar weer!!!’’
IMG_4728

Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact