29
apr

Bedrijfsfilm 2.0

Een internationaal opererend bedrijf in Overijssel heeft het begrepen… doorsnee corporate bedrijfsfilms zijn muf en ouderwets. Waarom niet uitpakken met een ware speelfilm waarin ook de medewerkers een rol spelen. 2 vliegen in 1 klap! En ik mocht de craneshots maken.

Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Maaike Kuppens en heb ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Als cameravrouw kom je vaak op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Hierdoor maak je veel dingen mee en ontmoet je interssante mensen. Dit wil ik graag met je delen. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blog, dan kun je je abonneren op de RSS feed. Mijn blog is ook via Twitter te volgen. www.twitter.com/craneshotnl
Blog | CraneShot.nl © 2014 CraneShot.nl Alle rechten voorbehouden/Disclaimer/Sitemap/Contact